你唔講究風扇效能既話可以買MF120L,最平七十有找
個樣同MF120R基本上一樣,只係官方個spec係弱風 ...
[email protected] 發表於 2018-1-15 01:07

我依家開始又要靚又要有RGB又要有效能

但610P單塔都賣緊四舊幾水,呢隻唔知使唔使過五舊
[email protected] 發表於 2018-1-14 07:04

頭先無聊上海鮮坊玩砌LIST見到佢M620P報 $ $(( ,只係貴過610P小小

而G100M 就要 $#** 貴過唔小大單塔同雙塔!!

頭先無聊上海鮮坊玩砌LIST見到佢M620P報 $ $(( ,只係貴過610P小小

而G100M 就要 $#** 貴過唔小大單塔同 ...
fon2031990 發表於 2018-1-15 04:53

官網都未有咁快有價?

上旺電,真係見海鮮坊有盒620P擺左出來,但官網仲未有update。
因為跟610P把特別版MF120R官網寫既風壓同壽命同單賣既MF120R係有分別,當然我知個樣都有分别,但香港仲未見有獨立裝MF120R賣。
淘佬同驚東都有賣,但大陸版MF120R係平D不過唔係PWM而係普通3pin,都唔係問題,問題係睇spec好似都差唔多,風量一樣,風壓無提,但嘈音量稍大過國際版。

G100M官網已起好,但仲未公開
http://www.coolermaster.com/cool ... er/masterair-g100m/
MA620P仲未有。

G100M係咪MATX都啱用?
但個fan air flow 好細
又無得自己換fan

G100M係咪MATX都啱用?
但個fan air flow 好細
又無得自己換fan
Dominator 發表於 2018-1-18 09:47

佢係low profile咁MATX緊係無問題啦,除非你個箱好薄身啫⋯⋯