[測試] Diablo 3玩後感.

昨日打爆左最尾關BOSS。講下玩後感先! 基本上成隻game關卡太小, D怪物種類唔多.
最唔得係3D整得太差.場景唔精細.我己經用HD7850來行隻game。顯示質量開到最高但晝面都係麻麻.唔知AMD咭廢D 定隻game問題.3D畫面大約停留係六七年前水平.
仲有個玩法不斷重復打怪己經過時,玩多两玩己經無興趣再玩.隻game唯一做得好就係施法攻撃時個效果好靚.
最後隻game如果十分満分我比4.9分!

--------------------
以更正,係Diablo 3

昨日打爆左最尾關BOSS。講下玩後感先! 基本上成隻game關卡太小, D怪物種類唔多.
最唔得係3D整得太差.場景 ...
fireeye 發表於 2012-5-19 16:36

D2冇人玩架啦D2 3D畫面的確是係六七年前水平.

D2定D3呀?

D2? 水準的確係十年前 係咁架啦

D2?

D2 係十年前既game 個畫面係6, 7 年前水平, 在十年前真係一流

ching...你都幾鍾意復古...

當你係講d3.
點解會見到自己 得果3x級 會覺得自己打爆機 出玩後感......

以更正,打錯左D2.不過亦請大家回post前用腦想下..D2係3D game嗎?_?

哈哈~ ching 你真係幾 funny
咁 ching 有無體驗序號比小弟試玩下?