奉勸各位ching唔好玩d3了, 我地hk人已被b.net邊緣化

我都係花左幾日時間先明發生咩事, 等我下面一一分析:

B.NET已將我地hk畫左去ASIA,唔同日本,菲律賓,新加坡咁畫左去US SEA.

1. 如果你玩US SERVER的話..
  A. 如果你 B.NET ACCOUNT region揀左HK , 咁你唔可以玩US RMAH, 因為RMAH要求每單TRADE都要SMS認證, 呢度屈死左, 就算呢度比你諗到辦法, 日後b.net都有機會見你係hk region而ban你唔比玩US RMAH.
  B. 如果你B.NET ACCOUNT係填US , 咁B.NET會有可能用IP ADDRESS唔相附而要求你出示証明你係US resident, 否則隨時BAN你ACCOUNT!!!! 呢點相信wow玩家之前已經遇過.
  C. PING US SERVER明顯唔及以前D2快, 日後或者有機會改善既, 或者而已..

2. 如果你玩ASIA SERVER的話..
A. ASIA RMAH不知等到何年何月...就算出, 一定無US RMAH咁旺場..
B. 你隨時被泡菜BAN IP, ERROR 37只會越來越多.
C. PUBLIC GAME又難JOIN, 至少要等十分鐘...

結論: B.NET將我地推比泡菜, 而泡菜又BAN HK IP+ 推遲ASIA RMAH, 造成我地HK兩邊都不是人.....

我都係等B.NET有咩改進先決定花唔花時間玩D3了.... 總之, 等左十年既我, 好失望囉..

台灣冇實體全語版賣,係得香港澳門先有
香港又有首賣日排隊
本身台港澳係智凡迪(智冠)代理先會咁

i bought it the download version from us.battle and select the us region. is it ok?

i bought it the download version from us.battle and select the us region. is it ok?
cybershot 發表於 2012-5-20 17:19

如果你唔玩RMAH, 咁對你無乜影響, US SERVER要BAN都係BAN REGION係HK 同時有玩RMAH D HK人先.

唔玩RMAH唔關我事

點解講到RMAH咁重要...唔通個個都打算係d3開舖

不過將香港同台灣 group 埋一齊真唔討好,
網絡付款咁流行都迫人買點數卡

點解講到RMAH咁重要...唔通個個都打算係d3開舖

不過將香港同台灣 group 埋一齊真唔討好,
網絡付款咁流 ...
rabbit82047 發表於 2012-5-20 19:37

RMAH 其實唔需要人人都用
成班FD玩, 集中係一個人度攪仲方便...

有人鐘意玩RMAH 賣武器/買,,係咪唔得先而家?
對你唔重要唔代表對別人不重要

其實要買武器唔一定要用官方既拍賣場先得
我相信遲下香港D幣商會提供埋現金道具買賣
到時個個私底下同人交易,我相信官方都做唔到D咩......

其實要買武器唔一定要用官方既拍賣場先得
我相信遲下香港D幣商會提供埋現金道具買賣
到時個個私底下同人交 ...
TAKARA0815 發表於 2012-5-20 19:56

咪又係要去8591/EBAY果D LAW
個問題唔係點係交易.
個問題係點解我地比同一樣錢..有咁不同的服務
鬼佬,泡菜又係比咁多..我地又比咁多...
食屎啦 暴雪