[diablo3]唔想手痛 有冇\可唔可以用 mouse auto clicker?

我有隻陳年 龍族用既 mouse auto clicker
如果用mouse auto clicker會唔會ban?
有冇其他software 可以auto 長按 left click (e.g. hotkeyz?)
唔想按到手酸

我有隻陳年 龍族用既 mouse auto clicker
如果用mouse auto clicker會唔會ban?
有冇其他software 可以auto ...
紫河馬 發表於 2012-5-21 16:36

windows 有呢個function

回復 2# porkchopron
control panel->mouse->Click Lock??
thx
今晚試下先

攻擊 移動 本來就可以一直按著不放.......................

why click lock?

? 其實按實就得架啦, 唔使連按 .......

? 其實按實就得架啦, 唔使連按 .......
lawrencelau1 發表於 2012-5-21 17:10

連按先有手感,好似真係打緊人咁

連按先有手感,好似真係打緊人咁
SYW 發表於 2012-5-21 17:22

樓主的情況係唔想連按wo = =

我係連按\長按都唔想...
XD

咁你咪好得閑?No fun bor!!

咁你咪好得閑?No fun bor!!
donaldlai 發表於 2012-5-21 23:04

所以佢其實係想問有冇BOT...又扮曬野吾講出口...