有無C-HING玩D3一開波就玩專家級??

我有2個FD都係15號果日一開波到左LV10就開始開新人玩專家級
我初頭都有陪佢地一齊癲
但係我技術不及佢地,係4X級果陣陣亡左
之後佢地就一直玩落去,我就玩返普通級

想問下有無C-HING都係專攻專家級既??
專家級到底有咩咁吸引呢??
同埋專家級同普通級有咩主要分別呢??(好似話剩係刺激D Only....)

我有2個FD都係15號果日一開波到左LV10就開始開新人玩專家級
我初頭都有陪佢地一齊癲
但係我技術不及佢地,係 ...
TAKARA0815 發表於 2012-5-23 08:51 PM

就好似武僧人人用單手+盾   
我就中意刺激D玩雙持武器=用2隻手拿1把武   好逆天

就好似武僧人人用單手+盾   
我就中意刺激D玩雙持武器=用2隻手拿1把武   好逆天 ...
1fgrgm 發表於 2012-5-23 21:41

雙持唔算逆天啦,周街都係

用雙手武器先係逆天

用雙手武器先係逆天
殘雲 發表於 2012-5-24 01:27

武僧 雙手持雙武器
一個上左5級紫石+15血/下
一個冇得上石 , 但係+50dex +32st

....開倉......好q貴.........20萬.......開第三個包......

用雙手武器先係逆天
殘雲 發表於 2012-5-24 01:27

用武僧全裸,唔用武器先叫逆天...

咩叫專家級, 新人去專家級即係邊一級? 煉獄?
你去到4x級又返去玩nomral? 我都地獄中

咩叫專家級, 新人去專家級即係邊一級? 煉獄?
你去到4x級又返去玩nomral? 我都地獄中 ...
killuer_edwin 發表於 2012-5-24 09:00

He's talking about "Hardcore"
When you die in that mode, you lose everything

Hardcore mode. Die once = Bye Bye = Game Over

回復 6# killuer_edwin

呢個mode邊度有得揀? thx

回復 6# killuer_edwin

你開新人只要玩到LV 10就可以開一個專家級既新人
據我宜家所知,專家級唔可以死,一死左個人就會入左英靈殿,永遠都救唔返(當然身上既裝都拎唔返)