同呢度既member一齊打D3真係好爽!!

雖然只係惡夢級,但超快升呢!! 見佢地出招先學到野,其中一個用bar佬一埋身用旋風係咁轉,好似切菜....而小弟只係用Hunter...主要係遠距同埋放機關加炮台....其餘兩個主要係僧人同秘術師....一個又係埋身打另一個出死光,每次遇到d怪我個mon就會出現一推又一推既數字.....真係好high!!!!!

高呢打nitemare, 好難唔爽, 佢地

打inferno仲爽呀

哈哈哈...我又想 join...小弟都剛剛惡夢級...秘師...打隻屍都要 10-1X秒...好低輸出...

雖然只係惡夢級,但超快升呢!! 見佢地出招先學到野,其中一個用bar佬一埋身用旋風係咁轉,好似切菜....而小 ...
smalltaste 發表於 2012-5-25 13:23

Wizard出死光 變 jor 同 DH一樣 , 只打直線
in your case.....Wizard 應該用暴風雪控場 , 用多頭蛇助殺. DH集火打厚血怪. bar佬唔死就ok

in your care.....Wizard 應該用暴風雪控場 , 用多 ...
chow1001 發表於 2012-5-25 14:36

你lv 60wizard打咩都易....

p.s. 多謝你既野

in your care.....Wizard 應該用暴風雪控場 , 用多 ...
chow1001 發表於 25-5-2012 14:36

多謝 ching 教路...但如果係 solo 呢?

你lv 60wizard打咩都易....

p.s. 多謝你既野
蔥頭 發表於 2012-5-25 14:49

Level 60 wizard打 煉獄 連 Act1王冠 dou reach 唔到

WD 好少出 rare 裝

Level 60 wizard打 煉獄 連 Act1王冠 dou reach 唔到

WD 好少出 rare 裝
chow1001 發表於 2012-5-25 14:54

我唔信...你萬幾dps 喎...

回復 4# alexander18
我40lv monks 有冇ching 同我一齊玩呀?