我想知正常個隻battlefield 3 同battlefield 3 premium 有咩唔同..

我想知正常個隻battlefield 3 同battlefield 3 premium 有咩唔同
battlefield 3 正常個隻幾多錢?
battlefield 3 premium高級版係咪連埋key 同碟? 幾多錢?
係咪買左battlefield 3 premium高級版之後
就可以直接入key ..安裝玩?
定係點?~

普通買BF3唔係premium,會冇咗6隻DLC...
如果玩單打就冇問題,玩multi-player就會冇咗30 Maps (6*5Maps/DLC)

普通買BF3唔係premium,會冇咗6隻DLC...
如果玩單打就冇問題,玩multi-player就會冇咗30 Maps (6*5Maps/DLC) ...
evan11 發表於 2012-7-19 17:07

battlefield 3 premium高級版係咪連埋key 同碟? 幾多錢?
係咪買左battlefield 3 premium高級版之後
就可以直接入key ..安裝玩?
定係點?

battlefield 3 正常個隻幾多錢? <---要等第二d巴打答你,因為我係買BF3 Limited Edition
係咪買左battlefield 3 premium高級版之後就可以直接入key ..安裝玩? <--應該係,我個bf3 premium向origin度用信用咭買,買咗之後,你去multiplayer既時係就會有新maps玩...

evan11 發表於 2012-7-19 17:15

咁姐係要..買左正常版之後 ...再買高級版入資料..?

回復 5# 00140999

唔係,就咁買bf3 premium,就會有哂所有單打,同multiplayer maps都有...

回復  00140999

唔係,就咁買bf3 premium,就會有哂所有單打,同multiplayer maps都有... ...
evan11 發表於 2012-7-19 17:23

你係咪用信用卡買左key...入左key版...冇cd...
可以就咁裝戰地3?? 之後再入高級版? 裝資料...岩岩上其他壇好似話要買左戰地3正常個隻再入高級先得...

回復 7# 00140999

我買咗bf3 limited editiion深水埗用現金買 (啱啱出個陣時買),個盒入面有條key,入咗就有BF3同一個DLC (Back to Karkand)...

之後用信用咭向origin買preimum,冇key比,download後install完就有多4個maps(Close Quarters) 向multiplayers度玩喇

擁有《戰地風雲3》Premium享受更多

《戰地風雲3》Premium內含《重返卡肯》、《正面交鋒》、《裝甲之怒》、《Aftermath》以及《終局》等資料片。購買《戰地風雲3》Premium,就能在Origin商店的《戰地風雲3》 「遊戲詳細資料」頁面取得這些資料片,並無需額外付費。

*不包含《戰地風雲3》主遊戲。

姐係要先買BF3再買preimum

回復  00140999

我買咗bf3 limited editiion深水埗用現金買 (啱啱出個陣時買),個盒入面有條key,入咗 ...
evan11 發表於 2012-7-19 17:42

我e家真係唔知咩料....!! 我驚買完高級版之後由要買正常個隻....
你係咪本來就有得down 之後 再買高級版黎入資料?