其實online game可否用自動mouse軟件做到自動打怪?

好明顯見人行的路線同停留時間一樣咁重複
同佢講野又無應

google又唔見現成外掛程式

回復 1# lastphoenix

要睇隻game原版係啥語言
e.g.n年前的ro咁
最初的外掛係韓文來的

好明顯見人行的路線同停留時間一樣咁重複
同佢講野又無應

google又唔見現成外掛程式 ...
lastphoenix 發表於 2012-7-29 10:26

以前自己都用按鍵精靈寫過
難就唔難,不過就幾煩,同埋轉左解析度就要再寫過
可以做到自動打怪,自動換裝(耐久度0 d裝會爆),自動重登(怕GM查),自動檢寶
之後玩另一隻GAME,果隻GAME醫師好難搵,但無醫師打怪又好容易死
又寫左一個雙開自動不斷alt+tab切換放技,一次升2隻人物
其實諗番都幾爽,見d人打生打死,我掛網就搞掂,不過就因為咁試過熱死一隻火牛一隻硬碟(都係cheap野)

D3果d淘寶好似有賣,不過應該唔係按鍵精靈了

可以做到自動打怪,自 ...
manlung803 發表於 2012-7-29 11:17

按鍵精靈因為太出名 , 所以多數要 Install ge online game都會block  

按鍵精靈因為太出名 , 所以多數要 Install ge online game都會block
chow1001 發表於 2012-7-29 11:43

有一排好似係,但而家又好似無問題(可能新版可以避過被check到?)
因為我玩魔獸世界都仲用到(魔獸世界應該算係現今外掛最少既OLG之一)

可以做到自動打怪,自 ...
manlung803 發表於 2012-7-29 11:17

仲想試下Mouse Recorder Pro 2得唔得
隻怪只得一隻同固定,不過要行出行入交任

仲想試下Mouse Recorder Pro 2得唔得
隻怪只得一隻同固定,不過要行出行入交任 ...
lastphoenix 發表於 2012-7-29 11:53

只要交任既位置係固定,只有怪位置隨機應該無咩影響

我而家玩既game都無咩需要掛了,除非有咩特殊節日要去刷大量道具,一年先得1~2次,我見有人已經玩到呢種自閉玩法 自坦自打自補

http://www.youtube.com/watch?v=WKcX8ZFPOVU
http://www.ptt.cc/bbs/WOW/M.1317036402.A.F67.html

呢個仲串 50開
http://www.youtube.com/watch?fea ... d&v=NRsyZrSnzE4

chow1001 發表於 2012-7-29 11:43

點block法?
一開會話比你聽唔得,定會即lock account?

點block法?
一開會話比你聽唔得,定會即lock account?
lastphoenix 發表於 2012-7-29 14:32

以前 D2 係 Lock account or Cancel account

而家好多誤封, 唔開外掛D3一樣封KAKAKA