估吾到Resident Evil revelation咁細食

1920X1080乜都開最高 ram使用率都吾過4XXmb @60fps
E3 1230v2 @ gtx560

其實好正常...本身只Game係出係3DS...
P.S.師兄想搵人連Raid嗎?

其實推到最高,D畫面都唔係好靚,只係比3DS好。尤其是D場景貼圖,有D仲起格。

3ds HD版

其實推到最高,D畫面都唔係好靚,只係比3DS好。尤其是D場景貼圖,有D仲起格。
tvgundam 發表於 2013-5-26 11:26

連開Game時個CAPCOM Loge都冇優化...起晒格...不過只Game都吾錯...係行黎行去煩左D...

其實好正常...本身只Game係出係3DS...
P.S.師兄想搵人連Raid嗎?
李察斯 發表於 2013-5-26 02:55 AM

吾la !

我發覺呢隻game唔食display card,但係就好食cpu
玩嗰時display card最高50度,cpu就最高去到75度

吾la !我用邪野
H.B 發表於 2013-5-27 11:44

你吾怕比人Ban咩?呢只Game有用VAC系統...btw我都想問下係單機模式下點用修改器先吾會比Steam Check到?Infernal實在太難玩...

你吾怕比人Ban咩?呢只Game有用VAC系統...btw我都想問下係單機模式下點用修改器先吾會比Steam Check ...
李察斯 發表於 2013-5-27 06:41 PM

你講係hkepc?吾會掛,我又吾係鼓吹人地用,但我都係改改佢

修改器單機用到呀

你講係hkepc?吾會掛,我又吾係鼓吹人地用,但我都係改改佢

修改器單機用到呀 ...
H.B 發表於 2013-5-27 18:59

Steam...