有係杉果買過野既師兄入黎幫幫手~~

如果用支付寶, 想充值
係唔係一定要 OK / 711 買卷增?
網上面D增值商又信唔信得過? E.G. tooeasy
因為我只係想增 人仔$220
我又見如果咁樣增法, 只會可以用係淘寶/天貓度用
但又見之前買左Cities in Motion 2既師兄話得, 所以想問清楚
麻煩曬

係 tooeasy 成功搞掂左兼買埋了

如果用支付寶, 想充值
係唔係一定要 OK / 711 買卷增?
網上面D增值商又信唔信得過? E.G. tooeasy
因為我只 ...
HKZonda 發表於 2013-6-5 02:40

1. 如果support 支付寶的話便可以去OK / 711 買卷增

2. 網上面D增值商又信唔信得過? 一DD , 真係睇評價, 我自已都有用開一兩間, 但其實如果金額細 (e.g. 500以下)金額同七仔果d可    能真係爭幾蚊, 唔想煩 / 唔太識既然可以直接買卷算

3. 淘寶acc 同支付寶acc 係二個不同acc, 但可以link 埋, 僅此而已

1. 如果support 支付寶的話便可以去OK / 711 買卷增

2. 網上面D增值商又信唔信得過? 一DD , 真係睇評價, ...
pop3 發表於 2013-6-5 12:29

麻煩曬師兄
但我見佢網頁寫住支付寶既充值只可以用於淘寶+天貓
我問過兩次CS都話只可以係淘寶+天貓上面進行有物流既交易
我問第三次時俾付款既 Screen Cap CS 睇佢先知有支付寶充值呢個 OPTION, 又問我 CLICK 落去充值見到D乜
但唔建議我咁做因為佢地都唔保證我一定俾到錢, 佢話有D商戶會要求真名認証先得
我問埋 tooeasy 有冇問題, 佢話呢個有系統紀錄, 應該冇問題
我用HSBC網上過數去 tooeasy, 唔使兩分鐘淘寶就充左值了
仲快過去7仔/OK

麻煩曬師兄
但我見佢網頁寫住支付寶既充值只可以用於淘寶+天貓
我問過兩次CS都話只可以係淘寶+天貓上面進 ...
HKZonda 發表於 2013-6-5 15:59

卷只可用係實體交易

卷只可用係實體交易
louis10022hk 發表於 2013-6-5 18:13

http://www.hkepc.com/forum/redir ... 18&pid=29698931
albert_ma 師兄話可以去便利店充

albert_ma 師兄話可以去便利店充
HKZonda 發表於 2013-6-6 01:26

支付寶卡係唔得的 虛疑物品唔得

你想买什么?