[上古世紀 Archeage] [美版] 香港人公會 Blood & Glory 持續招生

同盟公會:SOTO AYAM , The Shield of Trinity

公會簡介
本公會主要由港/澳及 以廣東話溝通的玩家所組成,沒有專制的團長/君主制度,高度聆聽每位會員意見;亦不會強制上繳任何材料/會費,是個自由度非常高的公會!另會開放公會田供會員一起使用,所以想轉到K服但怕無地無田耕種,加入我們是明智之選。

公會宗旨
"團結!互動!默契!"雖沒有專制的君主制度,但公會也期望大家能與其他會員多互動,和睦共處,建立會員間良好關係及殺敵的默契,只要不做有損公會聲譽行為,沒有什麼是不可以!

公會目標
協助各會員完成50副本(GHA)及翡翠谷武器,盡快集齊裝備,以拱固公會實力,並以小型團戰為中心,重奪黃金平原及翡翠谷這些重要據地。
海上方面:貿易船,漁船及多艘戰船已陸續啟航,公會亦已開始收集戰船黑珍珠圖紙及材料,希望帶領各位有個痛快的海戰!

公會活動
*快刷18副本(SM),30副本(BC)及50副本(GHA)
*小型團隊 內陸運貨
*大型團隊 外運東大陸及自由島
*翡翠谷殺人刷牌換武器
*挑戰世界王
*出海釣大魚

總結
  本公會已日漸成熟,上線人數平均約20人,有悠閒玩家,亦有好戰成員,當中亦有不少港戰人士。
  無論你是剛開始玩,或者已經50級,無論悠閒還是好戰,只要以廣東話溝通,我們都歡迎你的加入或轉會。  如果其他公會會員對遊戲內有任何問題,也歡迎前來賜教,本會無任歡迎。
rc:1206614

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

原大陸就快開放啦,各位想加入戰爭,首選一定係我地公會,大家難道仲想留係啲掛名pvp,大量團實際係pve既單機公會度任人指揮?仲玩緊生活技?仲要和平時間先敢去刷牌?想pvp又無人幫到你?仲要比人叫停?唔好諗啦快啲加入我地去參加上古戰爭既真正樂趣啦。雖然我地係細公會但係我地都熱愛pvp,從來唔會退縮

我想問點先可以加入你地個公會? 請收PM

對不起早2日有事忙沒上HKEPC
已回覆welcome

熱烈招生中

回覆 6# undplayer

可以升到55lv,你有金可以靠生活技能升級,一般新手會做quest;霸地,賺錢,做pk玩家或生活玩家等,有1vs1, 5vs5,國戰等等或去pvp區亂來。  我個人系game到釣魚,日賺80金(咩生活技能升到后期都好好賺),有10條skills trees, 120種職業組合,隨便mix and match同 skills classes等等全部可以reset,其實你可以十個skills trees 升滿,會有archemaster成就同隨時換class。

回覆 8# undplayer

game內時間每日2:00pm同2:00am先有得做。  呢個係精英任務,早5分鍾去搵同地方人組隊做先做到,個王好厲害,一個人做唔到。  我都卡過係呢度。  有唔明就問。

我想問下點玩? 要升到幾多LV 同做D 咩? 係咪有得團體戰? 選了skill class 可唔可以 reset? ...
undplayer 發表於 2014-11-4 21:39

有團戰呀 可以reset