冇玩一陣guild wars 2 特性點數改到咁低?

個特性系統真係愈攪愈差, 減少點數我都算喇, 要做指定任務/比錢去逐個unlock呢點我真心火都黎

應該不至於因為咁而好多野冇得玩
可用既特性其實一樣
係數值分配上冇咁自由
冇得加到4,13,28,咁既奇怪數值
不過我覺得咁加冇用

unlock就真係有好有唔好
如果係第一次玩,都幾有趣,
好似玩緊以前d rpg要搵人學技

不過對老玩家或玩第2次既人黎講,真係好唔自由
好彩我8職齊哂

其實而家仲多唔多人玩?我好耐無玩..入到好SERVER好似好靜?

其實而家仲多唔多人玩?我好耐無玩..入到好SERVER好似好靜?
masseffect 發表於 2014-11-16 19:22

Now it is using a mega server concept. You will be asked if you want to be moved to the same map of a server with more players.

masseffect 發表於 2014-11-16 19:22

同高峰時期冇得比

但唔可以話少人

d人多數集中係新地圖,或有event既地點

我仲係LEVEL 73...去嘅地方都好少人
而家有啲想再玩返,係咪都係要升做LEVEL 80先搵其他嘢做?

我仲係LEVEL 73...去嘅地方都好少人
而家有啲想再玩返,係咪都係要升做LEVEL 80先搵其他嘢做? ...
masseffect 發表於 2014-11-17 15:21

It is better to be level 80 so that you can use better armors, weapon, and your traits. It should be quite easy to level up if you 100% clear some low level maps.

請問你地玩緊邊個server 同公會?
我冇玩成年,連login都有問題,睇返e-mail 話我a/c 係trade spam, 申請返pw入去比人剷曬野,連人物都冇,要重玩

請問你地玩緊邊個server 同公會?
我冇玩成年,連login都有問題,睇返e-mail 話我a/c 係trade spam, 申請返pw ...
CyberSection 發表於 2014-11-17 17:17

Looks like your account/pw has been leaked/hacked. You better change the password for your email account and game as well.