有冇人知道gta 4 怎樣save ?

隻game 係steam 買的
windows live 好似上年唔再玩
但隻game 又一定要login in  windows live先比save 、 點算好? 

隻game 係steam 買的
windows live 好似上年唔再玩
但隻game 又一定要login in  windows live先比save 、  ...
abcddd888 發表於 2015-2-21 22:32

you can create an offline account

search gta4 offline account for more

乜唔係直接play offline就可以玩咩?

搭單問下,最近開番出黎玩
隻game玩落唔知點解好lag
頭果一分鐘無問題,但一分鐘之後就卡下卡咁但係個fps就依然show三十幾
成部機就係update過張display,但明明之前用670玩都無問題,依家轉左970就係咁都唔知點搞

頭果一分鐘無問題 ...
fatman778 發表於 2015-2-23 20:30

本身隻GAME睇CPU,換DISPLAY效果冇換CPU咁多,而且優化差

VERSION 最好就升到1.0.4/1.0.7

本來就係steam版來的,以前個save都仲係度,而且同一set野以前玩都無問題
係依家換左新卡後,屎忽痕想係5出之前玩番陣當溫習下...
頭個分零鐘好順架,但係跟住就lag 下lag下咁
果D咩command line都試過晒
連用全最低都係咁,依家都唔知仲可以點搞

回覆 6# fatman778

970只能用3.5G RAM 你應該知

回覆  fatman778

970只能用3.5G RAM 你應該知
KYWERO 發表於 2015-2-24 01:26

無限制時,就算full load 都上唔到2g啦
就算限到0 .3都係lag,真係想死
斷估佢唔會有問題到一用就係用左果0.5g先呱?

頭果一分鐘無問題 ...
fatman778 發表於 2015-2-23 20:30

Nvdia driver 問題。

終於知咩事啦,兇手就個360手制
一插個手制就lag機!但之前都係用佢,但又唔lag機...
個手制玩其他game又唔lag機,真係比佢吹脹
依家都唔知手制同D咩撞左...