剛剛在STEAM買了30USD的CN板GTA

剛剛在STEAM親自入手買了30USD 的 CN板GTA5
失敗左幾次.. 最後終於成功了
重點係千萬不要用PAYPAL... 只能用VISA...

剛剛在STEAM親自入手買了30USD 的 CN板GTA5
失敗左幾次.. 最後終於成功了
重點係千萬不要 ...
kamcm 發表於 2015-4-14 14:30

VPN?

VPN?
chiachingman1 發表於 2015-4-14 14:43

YES, 用VPN

如果我係內地買, 番香港玩會唔會被 ban?.?

ching 你唔驚比steam封AC咩??
為左慳果少少冒呢個險值唔值

btw 如果我STEAM AC 得GAT5一隻GAME都可以一試...haha

如果我係內地買, 番香港玩會唔會被 ban?.?
雀仔 發表於 2015-4-14 15:04

搵大陸TB SELLER 仲危險...
其實只要你付款果張VISA 來路正常...係自己個名... 唔係黑卡..唔係大量購買.. 被認定為高風險帳戶...問題不大的...
我同D FD, 年年都會SUMMER 時段入D US先有 特價的GAME....同樣係用VPN買...身邊未有朋友被BAN 過

下載速度唔錯
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

搵大陸TB SELLER 仲危險...
其實只要你付款果張VISA 來路正常...係自己個名... 唔係黑卡..唔係大量購買. ...
kamcm 發表於 2015-4-14 03:13 PM

我自己番 mainland 買 only.
但國內版同港版可唔可以聯機? Thx

我自己番 mainland 買 only.
但國內版同港版可唔可以聯機? Thx
雀仔 發表於 2015-4-14 16:17

如果係STEAM 買.. 沒有分別..

重點係... 大陸 VPN + 信用卡...

我都搵個似係安全少少既vpn買左29.99.. 反正我只係玩單機.