連Steam都俾人爆account

一login就話有人唔經平時嘅IP login。。。

俄仔用大陸IP

急急腳改password

六合彩又唔見我中

有冇去過第三方網站買steam key?

E-MAIL 同PASSWORD, 其實你可能 EMAIL PASSWORD 也要轉

有冇去過第三方網站買steam key?
紫河馬 發表於 2015-4-20 14:29

只係用過Steam,Humble Bundle同埋GMG買game

最近都係GMG買,Cities: Skyline 同埋 GTA V

E-MAIL 同PASSWORD, 其實你可能 EMAIL PASSWORD 也要轉
t1174-3 發表於 2015-4-20 14:30

Email應該無事,因為我係用2-step verification

係咪用過VPN入大陸買平GTA5?

係咪用過VPN入大陸買平GTA5?
6seven 發表於 2015-4-20 14:42

肯肯定冇,Steam儲起太多game,小弟真係搏唔過一舖BanQ晒真係喊都無謂

不過諗番吓,GMG賣嘅GTA V唔係Steam版本,應該唔關事

最近聽聞啲俄仔有新玩法
就咁點佢個profile就會中招(唔知咩原理
特別係你有玩csgo/tf2而且有買賣開野嘅
佢會電腦自動搵呢啲人出黎add friends
你見有人add之後一點開就

講起近排都有個唔識既人add我
好彩冇點佢, 直送ignore

最近聽聞啲俄仔有新玩法
就咁點佢個profile就會中招(唔知咩原理
特別係你有玩csgo/tf2而且有買賣開野嘅
佢 ...
闇之羽 發表於 2015-4-20 14:45

師兄咁講,前排有玩L4D2,入去啲俄仔server玩,20-30人場改server setting嗰啲。。。

不過就無人add過我做friend,我自己add friend都好小心,一係現實世界識嘅,一係就討論區一齊打機打到熟嘅