如果比人Ban左 GTA5 Online 又想玩番 (方法在此)

如果比人Ban左 GTA5 Online 最快都等到 15.5.2015

由於我岩岩 3.5.2015 00:09 比人 Ban 左
原AC (Sliva-Edwin) LV 1594 比我細佬改左 LV

我忍唔住等咁耐冇得打 GTA 又比人雷
所以最快又唔想煩咁上左 TB 買左條 Game Key (RMB 220)
依家係 Steam 到又要重新Download 過 GTA5

如果大家想玩又唔想等 可以用我依個方法
keyword : GTA5 Game Key

可唔可以帶我去挑戰1千萬

算吧啦。。。。出親cheat都予比人ban架啦
所以方法都係得1個。。就係買過個新key

買D來歷不明既KEY去玩返GTA5,
就叫"最快又唔想煩" ?

RMB 220咁傻都買? 我去巴西網買先HKD 235

巴西網 係咪  rockstar social club key 定係steam key?

係米Vpn買左就OK, 玩無問題?

巴西網 係咪  rockstar social club key 定係steam key?

係米Vpn買左就OK, 玩無問題?
hearttex 發表於 2015-5-4 11:05

rockstar social club key
要VPN, 玩無問題

rockstar social club key
要VPN, 玩無問題
killuer_edwin 發表於 2015-5-4 13:08

thx

但係巴西網nuuvem點比錢? 我用Vpn成功入到Cart, 但最後去到付款果頁, 我選paypal登入後佢偵測到個paypal戶口係Chinese, 然後話我個地區唔比買. 係咪香港信用卡唔得?

thx

但係巴西網nuuvem點比錢? 我用Vpn成功入到Cart, 但最後去到付款果頁, 我選paypal登入後佢偵測到個pa ...
hearttex 發表於 2015-5-4 13:33

我去到paypal果度都係入完acct熄返vpn, 就比到錢
如果太早熄vpn佢會話地區唔比

有時就係唔想甘煩搞VPN先比人賺個少少
Haha