有無人有玩Mount & Blade: Warband?

Mount & Blade: Warband

http://store.steampowered.com/app/48700/

睇落好似multiplay幾好玩。
之前見GOG賣US$4.99,無買到,而家又變返US$15.99。
Steam又無特價,唔想拆咁多個platform儲game。

等緊第二集

特價
chocoboraja 發表於 2015-6-8 15:37

Thank you!
請問呢個網買係俾返條Steam code我定係點㗎?

另外呢度多師兄師姐玩緊嘛?

回覆 4# ntony

steam key
估計無,我無玩兩年,等2代

但目前仍有很多人玩MOD /  多人對打 (很多中國servers)

回覆  ntony

steam key
估計無,我無玩兩年,等2代

但目前仍有很多人玩MOD /  多人對打 (很多中國s ...
chocoboraja 發表於 2015-6-8 16:36

請問呢個網買game點付款?我唔係好敢直接信用咭起唔熟嘅網買嘢。PayPal還可以。不過Steam就快summer sales⋯⋯唔知呢隻會唔會有跳樓價,不過而家都只係幾十蚊港幣,再平都係差十幾蚊。

我想買呢隻game就係因為知佢多人mod唔同嘅戰役出來,主要想玩multiplay,感覺好似AOC格鬥版。
另外請問multiplay server係由官方host個lobby,3rd party host server定係點?

回覆 6# ntony

gamersgate是有信譽的網站,我買過TOMB RAIDER , total war,我用VISA

基本上STEAM 特價有包括warband

servers 兩者皆有, 連去澳洲, 西岸美國,  廣東省CN 比較低PINGS

網上玩家通常玩步兵,弓兵居多,騎兵被弓手,長槍兵剋死

回覆  ntony

gamersgate是有信譽的網站,我買過TOMB RAIDER , total war,我用VISA

基本上STEAM 特價有 ...
chocoboraja 發表於 2015-6-8 16:54

開server要好強spec嗎?咁快無人玩multiplay,隻game平衡做得唔夠好?

回覆 8# ntony

如果開32人- 128人

至少i7 / xeon CPU

EPC可能無人jar, 但大陸 歐美仲好多人玩緊

隻GAME講技術走位,咩武器都殺到人

回覆  ntony

如果開32人- 128人

至少i7 / xeon CPU

EPC可能無人jar, 但大陸 歐美仲好多人玩緊

隻 ...
chocoboraja 發表於 2015-6-8 17:28

唔係任何歧視,純game品問題。小弟唔係太鍾意同內地同胞打機。歐美就真係太遠,呢類ping time高好難打,不過平平地買嚟casual打都唔錯。