買Star Wars Battlefront前停一停, 諗一諗

玩Star Wars Battlefront 可能比你想像中要比的錢多, 因為EA 好鐘意細分隻Game黎賣由其地圖, 而且外掛, bug多。所以我已經由Battlefield 4 之後就冇再買過EA Game。 歡迎討論。

內容為我自己意見,唔好插咁大力
https://youtu.be/D6Ptq4QYBxY

玩Star Wars Battlefront 可能比你想像中要比的錢多, 因為EA 好鐘意細分隻Game黎賣由其地圖, 而且外掛, bug ...
bbqzero1 發表於 2015-10-13 13:27

EA GAME一向都要直接買豪華版/Season Pass...

EA games 真係驚

觀察兩個月先會決定入唔入

射擊感幾獨特有趣
唯一阻止我買的, 是價錢

Battlefield 4 伏過一次.....已經無再LOGIN ORGIN......係佢出STARWAR先入番DL試玩版, 都係擔心外掛滿天下, 水魚價買DLC

分地圖賣? 會有人買咩

咁快已經有外掛?
3dswiiu 發表於 2015-10-13 16:25

外掛好難冇既, 但由Battlefield 4 開始都好少理hacker, 好似賺左錢就算

Battlefield 4 伏過一次.....已經無再LOGIN ORGIN......係佢出STARWAR先入番DL試玩版, 都係擔心外掛滿天下, ...
kingleo666 發表於 2015-10-13 19:52

同志
我都係因為Star War Beta 先down返黎玩下, 但已經del返 haha

分地圖賣? 會有人買咩
holyAS 發表於 2015-10-13 20:48

有既, 唔熟EA又係star wars fans既可能會, 但唔值因為冇人玩