今期humdle hundle capcom

要留意一下, 其中一隻Bionic Commando: Rearmed好似唔係香港區的, 可能要用VPN登記

要留意一下, 其中一隻Bionic Commando: Rearmed好似唔係香港區的, 可能要用VPN登記
peterma 發表於 2015-10-14 13:40

no need

no need
1112311123 發表於 2015-10-14 14:05

我仲以為是其他區的
因為我在Steam搵唔到隻game的資料
跟據以往經驗, 搵唔到資料的有好大可能是其他區的遊戲, 因此steam唔show出黎

我仲以為是其他區的
因為我在Steam搵唔到隻game的資料
跟據以往經驗, 搵唔到資料的有好大可能是其他區的 ...
peterma 發表於 2015-10-14 14:37

淨係鎖STEAM買

唔block區真係估佢唔到

加左Resident Evil 4 HD, Remember Me
好抵

不過我想問如果我本身已經買左 Resident Evil 5,
可唔可以拎個code同人交換其他games?

加左Resident Evil 4 HD, Remember Me
好抵

不過我想問如果我本身已經買左 Resident Evil 5,
可唔可 ...
asimo 發表於 2015-10-21 06:07

individual key 你當然可以給其他人用

好抵

可唔可 ...
asimo 發表於 2015-10-21 06:07

我前兩日買左$15 ALL UNLOCK, 而家佢加追加2隻GAME有無得問佢加返哩兩隻GAME俾我?

我前兩日買左$15 ALL UNLOCK, 而家佢加追加2隻GAME有無得問佢加返哩兩隻GAME俾我? ...
lio 發表於 2015-10-21 09:27

自己CHECK 番睇KEY 果版
$15 Tier 都有果兩隻追加遊戲