[測試] [COD] Call of Duty Black Ops

個要求同 GHOST 差唔多
係 Menu 入面行緊 都 5.5GB RAM
CPU 25% Loading ( FX-8300 , 真係行到 multi-thread , 有d 戰鬥場面係 見到 100% CPU FULL LOAD )

真係唔係人咁品.........
畫面 你問我有無咩分別.... 我連 1080p 停晒 motion blur / shadow 60fps 都勉強
等高手用勁卡 + Intel 6核U 先答你
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

CPU 25% Loading ( FX-8300 , 真係行到 ...
dom 發表於 2015-11-8 01:40

Steam 入面D 評語都話 beta 重做得好過正式版.....

CPU 25% Loading ( FX-8300 , 真係行到 ...
dom 發表於 2015-11-8 01:40

要求太高只會小人玩....依0的game一小人玩好快過氣.....

intel X99 5930@4.5GHz  980ti SLI
行2K 200% 都唔多掂。。。

要求太高只會小人玩....依0的game一小人玩好快過氣.....
VADER 發表於 2015-11-8 02:24

個個轉晒去玩console

I7-5820 + TitanX Sli, 行3440x1440 60fps冇問題 (display ram用成8.x gb)
如果輸出解折度 set 180% 重食成10gb display ram

我都fx8350 wo, 行緊4k全頂60fps

想請開樓主好隻遊戲好唔好玩?考慮買唔買中?

我都fx8350 wo, 行緊4k全頂60fps
holyAS 發表於 8-11-2015 06:16 PM

你咩顯卡

想請開樓主好隻遊戲好唔好玩?考慮買唔買中?
ncwken 發表於 9-11-2015 12:30 AM

COD 系列我只玩單機故仔唔玩 Multiplayer
故仔我淨係玩左開頭好少 , 所以唔知點答你好