有冇人已經買左RISE OF TOMB RAIDER PC版

已經有得預載, 但好似得17G
聽講今集PC畫質好正, 好期待

買左既分享下邊到買同埋幾錢
我見淘寶最平話係亞洲版KEY好似係賣160人仔
稱聲冇鎖香港, 唔係大陸鎖區GIFT, 我問過客服佢地都話香港啟動同運行係冇問題
另外遊俠網間網店賣159, 但好似唔係under淘寶, 風險應該更大
俄GIFT就平再D但要俾AC店家幫你啟動

已經有ching試左亞洲key $160人仔, 順利運行同啟動, 亦都即時發key, 真係亞洲key冇鎖香港
126人仔係俄gift黎, 要俾ac店家幫你啟動, 風險大好多
想買亞洲key就去淘寶搵賣緊160既鋪頭, 或者去遊俠網間網店到都有得賣
https://steamdb.info/sub/89034/

睇下GAMEPLAY先
上集100%爆機
但今集如果又係以射擊為主的唔會買

睇下GAMEPLAY先
上集100%爆機
但今集如果又係以射擊為主的唔會買
kobain 發表於 2016-1-27 14:25

XBOX出左好耐啦喎
同埋睇左就無癮
聽講今集多左好多垃圾收集....谷大遊戲時數....

樓主最終買左未?

樓主最終買左未?
andrew 發表於 2016-1-27 16:46

未, 睇定D, 太貴就等GOTY版本出左再算

以為你會去taobao買

以為你會去taobao買
andrew 發表於 2016-1-27 17:28

應該會去, 最平係佢, 上集好好玩, 今集都好期待, 特登唔睇GAMEPLAY

160 鎖中國區架....可能佢幫你激活就可以用

回覆 8# bobocar

佢講明唔係gift, 係key黎, 同埋gift唔洗百六人仔咁貴

回覆  bobocar

佢講明唔係gift, 係key黎, 同埋gift唔洗百六人仔咁貴
1112311123 發表於 2016-1-27 21:29

好似唔係幾信得過 0 出售記錄 ......佢 fifa 16 重做緊 245 人仔