金裝超級難跌

大使館,只係跌效能配件,武器零件和武器,最緊要係有得拆,拎去合裝用架咋

今日玩大使館,玩無限刷王bug
結果殺20次,先跌把金搶
仲要系廢個隻
heungheung 發表於 2016-3-30 20:09

唔係喎, 我今日刷左4個鐘
都有3把金鎗收穫, 其中一把係第一波M1A

Can I play 大使館 in level 19?

Can I play 大使館 in level 19?
Brotherwater 發表於 2016-3-31 09:33

乖乖地打埋D主線升到30吧啦

乖乖地打埋D主線升到30吧啦
4400 發表於 2016-3-31 11:02

Thank you, cos my friend with Level 30 bring me in the 大使館, but when I try to go into the gate, the system bring me back to the door of 大使館.

Thank you, cos my friend with Level 30 bring me in the 大使館, but when I try to go into the gate, ...
Brotherwater 發表於 2016-3-31 11:57

係呀, 我琴日帶我兩個fd 一個20M一個25, 佢地一想入個閘入邊汁d裝就比個system踢, 不斷load 空氣

25都唔比入咩
我打普通最低好似見過26

係呀, 我琴日帶我兩個fd 一個20M一個25, 佢地一想入個閘入邊汁d裝就比個system踢, 不斷load 空氣:redface ...
4400 發表於 2016-3-31 12:49

Thanks for sharing

25都唔比入咩
我打普通最低好似見過26
dtom 發表於 2016-3-31 12:59

OK, let me enjoy the story in the Game before Level 30