俄國大使館,神裝上去都死

我玩左60個鍾,可以話已經配好哂d屬性,
同全金裝。 依家11萬幾攻用smg ,把槍已經有爆擊同爆頭傷害加成, ...
heungheung 發表於 2016-4-1 03:39

真係神裝都會秒殺

真正好高team work要求,唔可以各行各打

我全紫裝 ,99000攻 ,7萬血

只係過到2次

捱打多

頭幾隻已經用曬身上子彈

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

shot gun 佬單挑 玩家90%輸,  速度太快, 火力勁, 無論你討神裝幾高血, 兩槍一定打死你

所以要兩至三個人夠集中火力盡快殺shot gun佬先

四個人火力唔可太低, 起碼有一兩個金槍人就得

人地神裝係講緊2X萬DPS  6萬血UP..一排彈可以殺一隻金怪..
我14萬DPS都要打成粒鐘...更何況10萬都未到個D..
所以未過10萬傷都唔好去害人啦...除非你主電副體做SUPPORT.

散彈槍小怪是特別少血, 你只要當返佢係一隻普通RPG game, 唔好當槍game咁諗住衝上去單挑, 4人合作控場+集火打就會覺得威脅不大.
如果直頭被打到死返出去, 可以再多少少人帶控場.

PS. 如果是PUG, 溝通不足, 的確係好地獄. 大使館是公認最難打的挑戰mission, PUG可能真係可以慢慢玩成晚都過唔到.

shotgun佬已經係上個patch下修左, 以前真係要fallback拉怪逐隻殺...

同埋全金裝唔代表咩野, dps其實都有D發水計法(例如谷準確度),
簡單D講, 你一排子彈單殺到一隻就叫OK, 兩隻以上就叫神裝喇

如果講打副本, 4條友只要有一個識玩既電工, 就算唔帶補血技都會即時變easy mode...
淨係毒氣地雷+閃光彈無限LOOP控場已經好打好多....

人地神裝係講緊2X萬DPS  6萬血UP..一排彈可以殺一隻金怪..
我14萬DPS都要打成粒鐘...更何況10萬都未到個D.. ...
child5085 發表於 2016-4-1 09:55

我都唔想害人架

但想洗鳯王點

via HKEPC Ionic Reader v1.2.9 - iPhone

四個人火力唔可太低, 起碼有一兩個金槍人就得
holyswordman 發表於 2016-4-1 09:48

我儲夠點買左圖紙

整左Vector 45,重低攻過我把紫色,見好多都話要整好多把先高攻