大地長征 越野精英賽 DiRT RALLY

死喇有冇買錯 Game?

已經玩咗一排
有樣嘢一定要問, 就係以前 GRID2 或 CM其他車 Game 有個位係放個超大嘅 Replay file 嘅
話成日係咁寫個咁大嘅 File, 隻 SSD快啲玩完, 要用方法將佢轉去另一個 HDD
今集都搵到個 Folder, 但睇過入面冇嘢嘅, 不論玩緊定 Replay緊, 係咪唔駛理㗎喇
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

講番隻 game先
未玩過 Rally / 新手嘅玩家真係要試過下, 認真考慮先好買
啲車好鬼甩, 隨時跣死, 可能我唔識 set, 或者冇開 assist
但正正係咁, 先夠挑戰性, 九曲十三彎稍一不慎隨時中落山, 大直路以為好爽咩
無啦啦 dun兩嘢又 GG 今集冇得即時 TAKE2 再嚟, 唔該由頭揸過吖

隻game有無中文?

點解包裝有既?邊度買…

班fd鍾意街道賽
或者跑track多

rally成班玩會變mario kart

以前嘅DiRT2或GRID嘅replay folder都係時有時冇,唔理咁多搬咗先算。

順便問下:感覺似Dirt2定3? 我嫌3太咬地唔夠刺激

之前特價一大包:xd

隻game有無中文?

點解包裝有既?邊度買…
citi321 發表於 2016-6-8 15:43

冇中文,說明書都係英文,只係台灣盒裝,三隻碟裝餐矇,仲要 DL個大 patch
周圍都有賣啦

見佢個名咁似響邊見過嘅,點知原來自己 N年前已經玩過"第二集"
第一集都好正,仲記得當年 demo入面架"露筍"俾我搞到體無原膚,第三集就冇玩

以前嘅DiRT2或GRID嘅replay folder都係時有時冇,唔理咁多搬咗先算。

順便問下:感覺似Dirt2定3? 我嫌3太 ...
Chick 發表於 2016-6-8 16:14

你問我就話似 DiRT 1 , 因為 2都算幾咬地易玩
初初玩 Hillclimb 直頭想死,直路都行唔到,因為部車馬力大,郁多小小都好易玩完
用手掣玩扭呔,油門控制精確度始終有限,要就住就住唔好心急開咁快
後尾 set咗一大輪,再練多啲,熟咗都 OK嘅

仲有雪地先夠跣死
仲未玩到紅色暴雨

之前STEAM做特價買佐DiRT 3 Complete Edition黎玩  HK$ 44.50

終於玩到落大雨喇
係響第二次重玩嘅 FIA Rallycross入面, 好似冇乜料到, 個天黑啲之嘛, 一樣咁揸
第一次玩第二關啲 AI好快, 又狼死, 可能我部掃把佬冇乜 upgrade, 又揸得屎, 輸得好肉酸
但第三關就食菜咁食, 結果總成績排第三
第二次坃同一架車 up 淨最尾嘅 turbo再嚟, 終於搞掂喇
呢個賽事唔似其他咁頭三完成後下個 season會提升難度, 咁啫係一開始已經係最難?