就黎出包嚇死:雨傘公司...

有冇師兄會買??
見佢定價唔算高..我有D心郁
另外..包嚇死隔咁耐至出新野..大家有咩睇法..
官網: http://www.capcom.co.jp/bioUC/jp/

轉射擊game 之後已死心, 唔關我事了

奠老旗合 發表於 2016-6-14 11:34

佢本身係動作射擊...
依家偏向射擊多D姐

佢本身係動作射擊...
依家偏向射擊多D姐
benng1hk 發表於 2016-6-14 11:36

包乞食  解迷元素起家架    動作射擊? 講笑咩 我用刀仔過版咋

奠老旗合 發表於 2016-6-14 11:34

變左  house of the dead ?

包乞食  解迷元素起家架    動作射擊? 講笑咩 我用刀仔過版咋
奠老旗合 發表於 2016-6-14 11:43

咁當時D人係咁講..哈..
另外..解迷係佢劇情需要姐...
不過..咁多個版本..包嚇死2最好玩...
(唔係RESIDENT EVIL)

變左  house of the dead ?
usei 發表於 2016-6-14 11:49

house of the dead 唔係要.....駁槍玩???
另外..我印象ZERO 版至係射擊 MODE

咁當時D人係咁講..哈..
另外..解迷係佢劇情需要姐...
不過..咁多個版本..包嚇死2最好玩...
(唔係RES ...
benng1hk 發表於 2016-6-14 11:52

biohazard同resident evil係同一樣野
  (定係我睇唔明)

biohazard同resident evil係同一樣野
  (定係我睇唔明)
李察斯 發表於 2016-6-14 13:08

Biohazard 同 Resident Evil 係兩個故事..只不過人物有部份一樣...
你可以當Biohazard 係舊野..故事已經完左...前傳都出埋...
Resident Evil 係新野..故事已經唔知吹到去邊..好似死纏不休..

Biohazard 同 Resident Evil 係兩個故事..只不過人物有部份一樣...
你可以當Biohazard 係舊野..故事 ...
benng1hk 發表於 2016-6-14 14:09

nonono, Resident Evil "revelations" 先係外傳 ,,, Biohazard 同 Resident Evil 係日版美版分別 "Biohazard在美國已經被一樂隊註冊了,所以改為了Resident Evil."