今時今日, 仲有冇人買本地 Game 書?

冇.
Internet + Youtube

大陸a9vg你有冇去過?

回覆 4# getterwing

A9算快同雜,但好多ON9仔亂翻譯

回覆  getterwing

A9算快同雜,但好多ON9仔亂翻譯
ki_cat 發表於 2016-6-30 10:56

識睇就會睇果D link去原文的post.

講翻譯, 其實巴哈都有D係亂譯.

a9vg個bbs有時有D回文係好好笑的

識睇就會睇果D link去原文的post.

講翻譯, 其實巴哈都有D係亂譯.

a9vg個bbs有時有D回文係好好笑的 ...
getterwing 發表於 2016-6-30 11:02

求CHING A9 ID, Mark 個好友都好
果度D新聞多數都係睇原LINK, 無就當睇完就算

求CHING A9 ID, Mark 個好友都好
果度D新聞多數都係睇原LINK, 無就當睇完就算 ...
erickwok720 發表於 2016-6-30 11:06

依家冇實名登記的id只能read不能post 文, 所以註冊無用, 以前post到文時個id我都唔記得左了.

依家冇實名登記的id只能read不能post 文, 所以註冊無用, 以前post到文時個id我都唔記得左了. ...
getterwing 發表於 2016-6-30 11:59

我都係上年先注冊, 睇黎佢都係實名左無幾耐

我都係上年先注冊, 睇黎佢都係實名左無幾耐
erickwok720 發表於 2016-6-30 12:05

印象中好似一兩年?  唔記得了.