Super Robot Wars OG: The Moon Dwellers 中文版

剛剛去左信和落左100蚊訂, 老闆話星期4有得攞, 尾數399。
唔知算唔算公價?  希望快D有得玩。

呢隻會買日版下載版, 方便用PSV REMOTE PLAY
之後先再二手後補實體日版

有PSV咩?
有冇中文!!??
LarSing 發表於 2016-7-4 15:19

我係話用PSV 連PS4 REMOTE PLAY 玩, 呢D GAME最岩用 remote play玩添喇
今次有中文版, 我反為關心PSN有無港行日版, 無的話就要硬食日服PSN版要8800YEN

我係話用PSV 連PS4 REMOTE PLAY 玩, 呢D GAME最岩用 remote play玩添喇
今次有中文版, 我反為關心PS ...
erickwok720 發表於 2016-7-4 15:23

上星期去藍店問過, 行版冇日文

上星期去藍店問過, 行版冇日文
shingzhk 發表於 2016-7-4 15:58

8800YEN......

8800YEN......
erickwok720 發表於 2016-7-4 16:10

メーカー希望小売価格:PS4版 PS4通常版、PS3版 8,200円+税 ※DL版、同価格 :PS4初回限定生産版 11,800円+税  ※初回生産限定版の発売はPS4版のみとなりますので、ご注意下さい

8200円
Around $620

メーカー希望小売価格:PS4版 PS4通常版、PS3版 8,200円+税 ※DL版、同価格 :PS4初回限定生産版 11, ...
shingzhk 發表於 2016-7-4 16:17

直接上PSN日服睇 88XXYEN

直接上PSN日服睇 88XXYEN
erickwok720 發表於 2016-7-4 17:26

8800係連稅, 如果搵到人日本買, over 5000 yen可以免稅