[教學] 求師兄介紹PC版車 GAME!

可以用G27支棍仔玩既PC車GAME~有冇好介紹??

Project Cars
Assetto Corsa
Euro Truck Simulator
American Truck Simulator

Project Cars
Assetto Corsa
Euro Truck Simulator
American Truck Simulator
shimanong 發表於 2016-7-7 15:43

Truck 模擬唔到5手軚

via HKEPC Reader for Android

回覆 2# shimanong

THANKS師兄,另外想問下喱幾隻GAME黃金有冇得買??^^同咩價錢

Truck 模擬唔到5手軚  

via HKEPC Reader for Android
bibilubi 發表於 2016-7-7 16:35

唔好呱,轉完綠燈都變紅燈喎
P.S. 用緊T500rs可以加配件換真軚

回覆  shimanong

THANKS師兄,另外想問下喱幾隻GAME黃金有冇得買??^^同咩價錢 ...
華仔1228 發表於 2016-7-7 17:36

我全部喺steam買,
因為街買會有鎖區問題,
而且DLC都要去返steam買。

P.S. 我去開深之都買steam卡

DiRT Rally

回覆 6# shimanong

OKOK,咁邊隻GAME會好玩D同車內視角真D~

回覆  shimanong

OKOK,咁邊隻GAME會好玩D同車內視角真D~
華仔1228 發表於 2016-7-7 23:39

AC物理好d
網上話佢賽道用laser scan
路感比PC好
相對地車同賽道少d
我一直用車內視角
但畫面唔夠PC靚

PC畫面靚d
有相對較多車同賽道
而且AI對手可以去到5x個
車內視角畫面靚過AC
但始終係nfs shift公司
物理冇AC咁好

結論係兩隻都買
AC DLC只係日本pack要比錢
PC DLC買晒會貴過隻game
而且唔係個個DLC受歡迎(steam評論)

ETS2優閒玩兼睇風景唔錯
只係送貨遠d會想瞓覺
ATS只玩過試玩
但畫面靚過ETS2
貨車佬兩款泊車都幾好玩
ATS泊位勁難
車內視角睇到想死

唔好呱,轉完綠燈都變紅燈喎
P.S. 用緊T500rs可以加配件換真軚
shimanong 發表於 2016-7-7 18:05

可惜 T500 用唔到落 PS4 度...