有幾多人鍾意打機但是冇時間打機?

人大左多野負責同處理
打機細個成日做
人慢慢大根本時間唔多,搵錢搞里搞路
同埋我份工廢同辛苦,返屋企都想訓先
打爆game都少左,莫講玩第二次
一個月十幾隻game,細個有時間冇錢
大個買到game但冇時間

人大左多野負責同處理
打機細個成日做
同埋我份工廢同辛苦,返屋企都 ...
unknow09 發表於 2016-7-13 03:19

同感!

人大左多野負責同處理
打機細個成日做
同埋我份工廢同辛苦,返屋企都 ...
unknow09 發表於 2016-7-13 03:19

有時收工只能玩1-2小時!但steam減價時入d貸仲未開過!!!!

唯有玩d快嘅遊戲 tomb raider 2013 玩左成年先玩完 ...

依家成日見到有game出好想玩,買完先發覺實際上冇咩時間開

有時放工累,唔想玩用腦既game,只好聽歌hea打winning
結果一堆game完全冇機會開

有時收工只能玩1-2小時!但steam減價時入d貸仲未開過!!!!
mtw 發表於 2016-7-13 07:47

same here, can't join team to play The Division

一星期計最多約5-10小時
打爆一隻game可能要個幾兩個月
所以好多game就算減價都未必會買住

唉,細個無錢,大個有錢無時間,我都好想可以唔使做日日係屋企打機

紅白機年代,放假連打幾日通宵唔洗訓,
依家一來無時間,二黎無咁好精力

回覆 8# skullomania8

唉, 我都係咁話....... 想打都冇時間打, 但係game 照買