有冇人訂左Deus Ex mankind divided?

感覺上好似好少人留意呢隻 game, 上集 Human Revolution 同 隻 DLC Missing Link 都打爆左,Steam Pre-Steam 左,有冇師兄買左一齊討論下

Gamespot 同 IGN 都出左 Review,評分唔錯

感覺上好似好少人留意呢隻 game
pigmich 發表於 2016-8-20 00:08

可能要〝知音〞人才識欣賞呢隻 game。
我估未必啱打開 CoD/CS/Halo/TitanFall/etc. 的 FPS 大眾。

有冇師兄買左一齊討論下
pigmich 發表於 2016-8-20 00:08

想買但未買;唔知邊道平。

已買, 今年最期待呢隻,只用左130人仔

GMG discount USD $45

GMG discount USD $45
tck 發表於 2016-8-20 01:20

CD key.com usd36 買左,宜家38

可能要〝知音〞人才識欣賞呢隻 game。
我估未必啱打開 CoD/CS/Halo/TitanFall/etc. 的 FPS 大眾 ...
BEpsilon 發表於 2016-8-20 00:30

最衰冇中文…玩個陣又要開住個google translate...

已買, 今年最期待呢隻,只用左130人仔
shadownk 發表於 2016-8-20 01:03

唔知應唔應該為左佢換左970做1070,希望佢優化做得ok...

最衰冇中文…玩個陣又要開住個google translate...
pigmich 發表於 2016-8-20 01:35

以前有聽歌學英文,現時係打機學英文,一舉兩得。

唔知應唔應該為左佢換左970做1070,希望佢優化做得ok...
pigmich 發表於 2016-8-20 01:36

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... p;extra=&page=1

想 1080 全開好似要用1080 SLI

以前有聽歌學英文,現時係打機學英文,一舉兩得。
BEpsilon 發表於 2016-8-20 02:06

Ultima 年代已經打機學英文
    哩隻無玩開, 睇落幾有趣, 減價時可以考慮.