大家有幾多game裝左又未爆機?

我都十年未換顯卡,今年先買返張1060
之前用內置顯卡打LOL,卡片類就算
家下就下左好多新舊game消磨下時間,睇下有乜新玩法,都唔沖動想爆機了
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有衝動想打爆隻 steam
開趁都話要 update, 冇得唔 up
入去手動 up完 restart 完都係咁

有衝動想打爆隻 steam
開趁都話要 update, 冇得唔 up
入去手動 up完 restart 完都係咁 ...
CMZ 發表於 2016-10-30 17:58

刪左重裝咯

大部都ONLINE,邊有得爆

大部都ONLINE,邊有得爆
powershing 發表於 2016-10-30 18:58

一半左右啫

差唔多全部都未爆過

差唔多全部都未爆過
mingming123 發表於 2016-10-30 20:47

我有時去youtube打game名+speedrun睇完流程就算,懶得自己玩添

我都十年未換顯卡,今年先買返張1060
之前用內置顯卡打LOL,卡片類就算
家下就下左好多新舊game消磨下時間,睇 ...
chrono213 發表於 2016-10-29 11:37

Steam 有百幾二百隻 Game, 起碼有9成未爆機,重有一部份連玩都未玩過......

Steam 有百幾二百隻 Game, 起碼有9成未爆機,重有一部份連玩都未玩過...... ...
pigmich 發表於 2016-10-30 22:16

呵呵,睇來你都系為左體驗下只game有咩創新玩法,好唔好玩,或者只系收集癮

呵呵,睇來你都系為左體驗下只game有咩創新玩法,好唔好玩,或者只系收集癮 ...
chrono213 發表於 2016-10-30 22:31

唔係,而係有時有sales 見平就買買買買買………