[電腦遊戲] 多唔多人打PC BF1?

好似唔多人提,買咗PS4版。都無乜朋友玩咁。
今集應該唔多人起PC用cheat。

係想用CHEAT都冇得用...
因為今集捉人捉得好頻密,真係好事~

點會冇cheater, 啱啱先撞到個damage mod, MG15一搶打死我

點會冇cheater, 啱啱先撞到個damage mod, MG15一搶打死我
Mox 發表於 2016-11-22 02:26 AM

應該好快就會俾BAN

Mox 發表於 2016-11-22 02:26

MG15一槍打死你時,你知佢有無打頭?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone

MG15一槍打死你時,你知佢有無打頭?

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - iPhone
ntony 發表於 2016-11-22 21:04

無打頭, 中頭啲聲唔一樣, 同我full HP, MG15打頭都無可能一槍100度

同場唔止我一個話佢hack

回覆 6# Mox

打頭都唔係一槍死?

回覆  Mox

打頭都唔係一槍死?

ntony 發表於 2016-11-22 22:05

LMG出名低dmg, 打頭都可能要3槍

回覆 8# Mox

試過比同一個人幾次係兩百米外用LMG打死, 好誇張

叠單問, BF1 好似唔係用 battlelog 找server 玩?