[電腦遊戲] 香港飛虎隊加入R6 Siege新幹員行列!!

香港飛虎隊將於明年5月重磅登場!!!

香港飛虎隊真喺聞名中外

Ubisoft Hong Kong 話係出CTRU得把mp5我都唔知佢點出有飛虎隊唔出出CTRU

PS:流料
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

Ubisoft Hong Kong 話係出CTRU得把mp5我都唔知佢點出有飛虎隊唔出出CTRU ...
kwokut 發表於 2016-12-3 01:45 PM

自我催眠成係出飛虎隊~XDDD

真係出個陣可能叫香港公安或者香港黑警呢?~~

Ubisoft Hong Kong 話係出CTRU得把mp5我都唔知佢點出有飛虎隊唔出出CTRU ...
kwokut 發表於 2016-12-3 13:45

機場特警都比ctru好..

我們很榮幸的宣布即將投入 #RainbowSix Siege《#虹彩六號:圍攻行動》的最新 4 個特勤單位陣容 — 其中將包含有「飛虎隊」之稱的 @香港警察 Hong Kong Police SDU 特警隊!

在第二年的追加內容計劃中,虹彩小隊將佈署至西班牙、香港、波蘭以及南韓展開反恐勤務,我們將帶來這些地點的全新免費地圖、以及來自這 4 個反恐特勤單位一共 8 名全新特勤幹員和全年度持續改版的遊戲內容。

飛虎隊

via HKEPC Reader by Galaxy S7 Edge

ot一下,請問依家先買Siege會唔會太遲?

via HKEPC Reader for Android

https://steamdb.info/app/359550/graphs/

依隻 Game 仲喺好多人玩,好過 COD多多聲

Ubisoft Hong Kong 話係出CTRU得把mp5我都唔知佢點出有飛虎隊唔出出CTRU

PS:流 ...
kwokut 發表於 2016-12-3 01:45 PM

今日睇到係寫明飛虎隊
Good丫