請教關於WIN 10市集的GOW4 ultimate版的內容

上星期特價$273買左Gear Of War 4普通版.
今日見到GOW4終極版依家插水至HK$539
我想問終極版比普通版多左D咩呀?
謝謝

上星期特價$2XX買左GOW 4普通版.
今日見到GOW4終極版依家插水至HK$539
我想問終極版比普通版多左D咩呀?
謝 ...
monarchy_empero 發表於 2016-12-22 20:51

仲以為系god of war 4

仲以為系god of war 4
find72 發表於 2016-12-22 09:37 PM

個season pass俾人吊到飛起

個season pass俾人吊到飛起
holyAS 發表於 2016-12-22 09:40 PM

正常啦~
所以我一知道有SP呢個存在,就知道跟DLC冇分別.
從來冇買過任何DLC/SP.

P.S 不過有D Game的特殊dlc套裝都有買的,例如萬聖節限定/聖誕節限定個d特定節目才有的野.

正常啦~
所以我一知道有SP呢個存在,就知道跟DLC冇分別.
從來冇買過任何DLC/SP.

P.S 不過有D Game的特殊 ...
monarchy_empero 發表於 2016-12-22 21:55

普通版之前係咪試過半價? 我都好想買

普通版之前係咪試過半價? 我都好想買
holyAS 發表於 2016-12-22 10:38 PM

係呀~
之前係4舊幾呀.
就係見佢上星期插水至273我先會買.
依家終極版又插水到只需539...不過跟普通版有咩唔同呢?

P.S 不過成84GB大....DL都花左我4日.....我家係村屋...下載速度....u know....

係呀~
之前係4舊幾呀.
就係見佢上星期插水至273我先會買.
依家終極版又插水到只需539...不過跟普通版有 ...
monarchy_empero 發表於 2016-12-22 23:13

今日45%off