想問Battlefield 1現在各版本的價錢?

我現在在Origin見終極版要$969; 豪華版$629; 標準版$429.....

玩得BF系列我覺得一定是買高級會員版或終極版, 因為可以一次有哂所有DLC...
唔駛隻隻分開買....

想問終極版$969是否已最平??? 我用mycard付款的要3740點好像平過$969少少....

仲有現在香港多唔多人玩緊BF1??? 我本身玩緊bf4/bFH....
但bfh一路都唔多香港人玩所以無玩落去....
bf4現在好像現在越來越少人玩了

等多陣會跌到幾蚊雞果陣先買

上次7折都唔買,依家黎格價

回覆 3# a886
因為果時bf4仲有好多人玩緊....
通常新GAME初出時又唔知多唔多人轉去玩咪無買住囉....

但現在PC版bf4都開始越來越少人玩....先想轉去玩下bf1

ps我是玩pc版的.....但聽朋友講現在仲有不少人仲玩緊ps4版的bf3.....唔知玩ps4的人仲多唔多人玩bf3/4....

早買早享受,game呢啲野一過氣就就玩完架啦。

另外想問多樣野......
http://bf1stats.com/
這個網站所講的即時線上人數...是否指全世界?? 準唔準架??? 全世界不是應該至少都以百萬或千萬計???
我見到BF1初出時即是上年10月尾至11月時.....PC+XBOX+PS4最高是約30萬人;
而PC最多時都只得7-8萬人....

若果數字是指全世界即時線上人數正在玩緊的話, 對一隻新出game30萬來講真是好少人玩wor....而且跌得好快上線人數.....是全世界d人現在已唔多玩game定隻game根本就唔好玩或者熱度走得快?????定今時今日好多人是玩開心版的??

2017/02/19 17:22 total: 131,297 今日是星期日都得咁少人玩?

如果以後出的game都是這樣.....遊戲公司就不會有人寫更加好的game出來了

回覆 5# GetA_Life
我現在仲未買...因心大心細....9百幾蚊BF1 終極版又好像有點貴...
而且又好像唔太多人去玩!!

你忘了有時間差,我地訓覺,佢地打機,到我地打機,佢地去搵周公

我每晚都仲有玩緊 BF1   我係對上七折時買的普通版, 但係都要二百幾

不過要有心理準備, 會耐不耐遇到 cheater ... 例如無敵戰車, 逢人head shoot, 隱形人等等

呢個網直情光明正大咁賣 cheater tools --> https://www.iwantcheats.net/batt ... t-hacks-cheats-bf1/

我每晚都仲有玩緊 BF1   我係對上七折時買的普通版, 但係都要二百幾

不過要有心理準備,  ...
sniperbb 發表於 2017-2-22 10:15 AM

點止呢個網站iwantcheats.net
外國大L把呢類網站,而且完全不停有人付$買