[攻略秘技] 薩爾達傳說:荒野之息 攻略 集中 討論區

雖然我未買到. 但都開左個 TOPIC 隻中先.......

不過任天堂真係唔係講大話, 真係好似佢講, 一開始佢打大佬....乜都唔做....

外國最快 1個半小時多小小就爆機了 !

會唔會係史上最快爆既 ZELDA ?
係咁跑, 有死........想慢慢磨既就不要看了...

https://www.youtube.com/watch?v=Teva6O6JK_M

《薩爾達傳說•荒野之息》Zelda:Breath of the Wild 新手必睇!8 小時遊玩評測
https://unwire.hk/2017/03/03/zelda-switch-review/game-channel/

又食譜又地圖大, 可能夠玩一個月以上........每日玩, 2,3小時....

係地鐵, 會唔會見到有人開始打啦....

請問第一張地圖拎曬4粒廟石之後點搵個交叉點,我要搵個神秘大叔。。。

via HKEPC Reader for Android

原來有食譜,等我仲用火燒熟哂d野就算

救命,打到第一隻神獸(神象),諗到頭都爆+變態boss

請問第一張地圖拎曬4粒廟石之後點搵個交叉點,我要搵個神秘大叔。。。

via HKEPC Reader for Android ...
henry9207 發表於 2017-3-4 11:59

第一粒都唔識攞,請教請教

第一粒都唔識攞,請教請教
anson 發表於 2017-3-4 22:30

你仲未去第一神廟@@
我玩到第一條村炸

話時話四神廟中間個時之神廟搵老人我都要搵左一陣
先知佢系陰濕位

回復 7 #shal

我玩到第三個村,沙漠黎,話時話我想搵鐵鎬,唔記得咗點拎,依加好窮  

回復 shal

我玩到第三個村,沙漠黎,話時話我想搵鐵鎬,唔記得咗點拎,依加好窮  

via HKEPC Reader for  ...
henry9207 發表於 2017-3-5 09:59

唔系到到有xd

點合裝/維修?
D野好快爆