如果你在地鐵裡面見倒有人拿部epc 出來上網....

我想問大家一個假設性o既問題
如果你在地鐵裡面見倒有人拿部 netbook (not umpc, e.g. EPC)出來上網
你, 會有咩感覺?
你會唔會在地鐵裡面用 EPC o黎上網?

原帖由 ad81 於 2009-9-1 15:20 發表
如果你在地鐵裡面見倒有人拿部 netbook (not umpc, e.g. EPC)出來上網
你, 會有咩感覺?

我會諗, d 3g手指咁好signal既

唔會, 搭車慣左發呆

你, 會有咩感覺?

巴士就有唔少人都拿出來

無感覺, 成日都見倒

唔會...自己用 WM6 上

部E仔好少搭車用
搭車再望住個芒.... 暈
地鐵多數搭短程 多數企

我習慣0左 X61 同t91 都會塔車上網同做公司0野

冇乜感覺,你咁問係咪自己有D怕羞唔敢拿出來用Xd

原帖由 tunster 於 2009-9-1 15:42 發表
無感覺, 成日都見倒

唔會...自己用 WM6 上

haha, 我啱啱同你相反
用手機上網就真成日都見倒
要開蓋o既netbook就少見
我都有諗過搭地鐵果陣上網
但係地鐵禁多人, 驚俾人撞跌

原帖由 路基亞 於 2009-9-1 16:47 發表
我習慣0左 X61 同t91 都會塔車上網同做公司0野

冇乜感覺,你咁問係咪自己有D怕羞唔敢拿出來用Xd

我都想買返部t91
因為佢似HP tablet pc
可以轉mon+touchscreen
唔怕俾人撞

你, 會有咩感覺?

會,一個字"型".
在地底上網接通全世界,好有007 feel,如果睇埋翡翠台仲"酷"呀.