有關 eeepc 1000he windows 7

我想問 eeepc 1000he 可以裝到 windows 7 邊一個版本,我試過用 Windows 7 Upgrade Adviser 測試佢話要我將 "Asus ACPI Driver" upgrade,這個driver是什麼和那裡可以 upgrade?  

format重裝
小弟用緊WIN 7 U版
自己上網下載返ACPI DRIVER

原帖由 【EndLess】泰利 於 2009-9-4 01:15 發表
format重裝
小弟用緊WIN 7 U版
自己上網下載返ACPI DRIVER

唔該你可唔可以 upload 條 ACPI DRIVER link 給我

原帖由 k121k 於 2009-9-4 10:55 發表

唔該你可唔可以 upload 條 ACPI DRIVER link 給我

裝完去windows update有driver download

原帖由 k121k 於 2009-9-4 10:55 發表

上牙石官網咪有囉
做人唔可以懶的

你開機畫面係vista定windows 7?

原帖由 tplcm 於 2009-9-5 03:25 發表
你開機畫面係vista定windows 7?

我係vista
好似話netbook 1024x600 唔support windows7個開機畫面

原帖由 【EndLess】泰利 於 2009-9-5 01:39 發表

上牙石官網咪有囉
做人唔可以懶的

我係搵過無先至問人咋,你唔好咁話人好喎!

原帖由 k121k 於 2009-9-7 04:03 發表

我係搵過無先至問人咋,你唔好咁話人好喎!

想問樓主你點搵@[email protected]
系官網搵唔到咁勁

原帖由 whyyyhk 於 2009-9-7 20:01 發表

想問樓主你點搵@[email protected]
系官網搵唔到咁勁

用眼用手搵囉,唔係仲可以點搵呀?