【短片】傳蘋果9月12日 發佈iPhone5

D文法真係正
新一代iPhone集中於增加改善軟件問題

=新一代iPhone集中於增加軟件問題

新一代iPhone集中於改善軟件問題

D文法真係正
新一代iPhone集中於增加及改善軟件問題

=新一代iPhone集中於增加軟件問題
  及
  新一代 ...
honor_bsk 發表於 2012-7-31 20:33

踢爆咗蘋果
今次發佈唔掟蛋
要贊好

果陣d ifanboy都有同阿教主一齊插7"tablet係垃圾,不知所謂,怪物架喎,唔知出左佢地又會唔會買呢? ...
B-52 發表於 2012-7-31 20:27

以前d android友鬧iphone唔可以睇flash,依家chrome都唔得,唔知出咗佢地又會唔會用chrome呢
以前d android友鬧iphone要戴殼,依家成街都系機殼,唔知佢地又會唔會戴殼呢
以前d android友鬧iphone系玻璃容易爛,依家成街都系玻璃mon,唔知佢地又會唔會買呢

回復 5# yukashing

唔用chrome咪得囉
play store 大把browser 俾你試firefox 都有,點解一定要用chrome?

不過,IOS 已經改變哂網頁既時代,依家網上仲行緊FLASH 既通常都係廣告同AV,再唔係就係荒棄網頁
所以依家android 有FLASH 都無咩優勢

回復  yukashing

唔用chrome咪得囉
play store 大把browser 俾你試firefox 都有,點解一定要用ch ...
a886 發表於 2012-8-2 12:16

咁ifanboy唔買7“咪得咯,點解一定要買7”

ipad mini 傷害 ifanboy同阿教主 既感情.

咁ifanboy唔買7“咪得咯,點解一定要買7”
yukashing 發表於 2012-8-2 12:17

問題係佢地當初狂插7吋=垃圾
而家佢地大佬出部7吋

睇到閒