唔係科幻片, 終於可以咁樣打機

係Windows 10 Device的發佈會上, Microsoft再次示範全息示像電腦.

12:20分開始示範全息示像打機!
唔係科幻片, 終於可以咁樣打機!

https://youtu.be/1NkoS0vNQTY
剩係hololens嗰part既Youtube link

d 野全部喺部hololens入面render
我驚效能太弱,畫質好似有d差,2000年代初級數
via HKEPC Reader for Android

咁樣打機先可以煉到身體

以後可以大大聲聲講, 我打機都係想健身, 等身體健康d, 咁都唔得?

當局者迷, 旁觀者... 只見癲佬癲婆!
戴咗先肯做運動 --> 似傀儡術多啲!!  ...
toylet 發表於 2015-10-7 19:07

比人見到又真係好似磁線佬既, 成班人一齊打機, 仲搞笑, 可能同入青山睇人一樣

回覆 5# toylet

等出Sword Art Online既頭帶式裝置,
我都係中意訓係床玩game多d

效能係個問題,但由以往既0變成1已經係好大進步

半導體科技進步下,效能係時間問題 ...
BennyG 發表於 2015-10-7 19:27

其實如果電量唔係問題,用Desktop級cpu就已經正好多
尤其Intel而家igp進步得咁快

via HKEPC Reader for Android