微軟完成收購LinkedIn

Microsoft completes the acquisition of LinkedIn

同雲端供應商Salesforce激烈爭奪, 最後獲得歐盟委員會的批準, 亦即是相關既所有監管機構都全通過了, 微軟最終正式完成收購LinkedIn!

Microsoft相關報告: Microsoft-LinkedIn deal cleared by regulators, opening new doors for people around the world

In June, Satya Nadella and Jeff Weiner, the CEOs of Microsoft and LinkedIn, announced their shared vision for bringing together the world's leading professional cloud with the world's leading professional network.

倒錢入海

收購左間垃圾公司

via HKEPC Ionic Reader v1.4.2 - Android

咁樣收構法 不如用果啲錢去做好佢自己個瀏灠器先啦

有幾垃圾, 都係為左主Business姐

最弊有機會係另一單收購 NOKIA 事件

最弊有機會係另一單收購 NOKIA 事件
chue 發表於 2016-12-19 21:55

比喻不當
軟件公司收購同行好正常,ms呢幾年買左唔少軟件公司啦,中文媒體少報咋
呢到有幾多人用LinkedIn都唔知
更何況點知人地買佢有冇用

咁樣收構法 不如用果啲錢去做好佢自己個瀏灠器先啦
306236873 發表於 2016-12-11 23:34

咪有edge囉

咪有edge囉
沙盒A 發表於 2016-12-19 22:03

edge的確係好過ie好多

Linkedin 好好用喎, 我份工就在linkedin 搵。 好過垃圾jobsdb 多多聲

via HKEPC Reader for Android