維基解密揭露 CIA Hacking Tools Revealed

一堆有用的軟體都中招。
成了CⅠA入侵工具
https://wikileaks.org/ciav7p1/cms/page_20251107.html
包括
VLC Player/Irfan View/7zip/Kaspersky/McAfee…………

這都是為了民主的陣痛, 死些人算什麼......柴玲/王丹逃跑時說的...
這不是偷窺, 這是民主的資訊自由....

這都是為了民主的陣痛, 死些人算什麼......柴玲/王丹逃跑時說的...
這不是偷窺, 這是民主的資訊自由....:de ...
sunyan12 發表於 2017-3-9 19:35

不!不!不!(很重要,要説3次)
CIA不是大陸的,所以没関係

不!不!不!(很重要,要説3次)
CIA不是大陸的,所以没関係
tse111 發表於 2017-3-9 19:39

算了, 我都心淡, 有的人永遠認為中國=邪惡 , 美國=公平自由民主......
這地球只有兩個 十幾億 人口大國 可相比較, 印度及中國, 1950年印度好過中國, 2017年中國比印度更好......中國基本消除文盲, 印度還有半數國民是文盲....

7zip

via HKEPC Reader for Android

其實唔係民唔民主嘅問題,我哋同美國佬無乜利益衝突,所以被美國佬監聽相對上無咁大問題,但係中共作為香港當權者,被其監聽令其更易在港實行極權統治。

7zip  

via HKEPC Reader for Android
salesman 發表於 2017-3-9 20:32

中招嘅係7zip 免安装版
安装版無事(應該巴)

回覆  tse111

哈!我一様都無用 好彩
嘩!嘩嘩! 發表於 2017-3-9 19:33

有28頁,你睇過哂?
連Chrome/Firefox/Notepad++/2048都有
真係一様都無用?

算了, 我都心淡, 有的人永遠認為中國=邪惡 , 美國=公平自由民主......
這地球只有兩個 十幾億 人口大國  ...
sunyan12 發表於 2017-3-9 20:19

我唔會覺得美國好完美
但強國有一件事做得好時就吹噓
比人做得差就話美國都有點點點
咁嘅態度可以有咩進步
你唔會話人權自由方面中共睇得齊美國掛
況且咁多西方國家,美國都係得個強字
論民主自由、民生、快樂指數,仲有好多更高的目標