[圖片] Gundam‧EXPO‧2009

今年 Gundam EXPO 冇咩好影
(聽聞去到會期中間加o左新模型, 不過完o左個 show 我先知 =_=)
攪到影o左好耐都冇咩心機執 ...
而家執埋佢當清相債 ... ~_~

#1 ... PG OO

#2 ... 透明版 EXIA

#3 ... 肥仔

#4 ... 透明版 Gundam O

#5 ... 淨係知係 Unicon o既機體, 唔知咩名

#6 ... 唔知咩年代o既 Guntank

#7 ... 話同台場隻 1:1 Gundam 按例做番o既模型

#8 ... 粒馬莎期實係睇唔到o既 .... v_v

#9 ... GP-03

#10 ... 會場其中一塊板 :P

***  謝點閱 ***

very nice.. 尤其第三張的構圖。

靚~ i like #3, #5~

我可唔可以post 其他Gundam作品 贈興呀?

我都鐘意第三張, 係咪用micro 鏡去影?

very nice.. 尤其第三張的構圖。
Mace Windu 發表於 2010-1-26 14:45

thx ~ :D

呢張就個反光位就o左好耐 ~

靚~ i like #3, #5~

我可唔可以post 其他Gundam作品 贈興呀?
JLV1818 發表於 2010-1-26 15:06

thx thx
好啊 ~ post 啦

我都鐘意第三張, 係咪用micro 鏡去影?
andywinky 發表於 2010-1-26 19:39

呢張的話 yes 105 VR

有部份用 ZF 50 1.4 影

回復 5# ac520

真係好似發緊炮咁﹗好正﹗

GP03S 用GP03D 做景深~~~冇得頂~~!!!

好正, 好有心機啊你!!