[圖片] [修改成直接上圖] 無厘喇家去大澳

D5100 + Kit

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

按此看EXIF

唔貼相喺度? 用小畫家都可以栽到

唔貼相喺度? 用小畫家都可以栽到
chiushing01 發表於 2011-9-11 07:53

樓主多相姐....一張一張貼有D煩[email protected]@

哈的確係咁
一張一張貼有啲煩

加上我部desktop唔知搞乜鬼出現問題,做唔到嘢

哈的確係咁
一張一張貼有啲煩

加上我部desktop唔知搞乜鬼出現問題,做唔到嘢 ...
edo963 發表於 2011-9-11 08:32

D相好清晰,D5100好機一部.
好多相,見議可以用多個主題post D相出黎,如大澳之民居/曰落/花草等;魚翁撒網咁多相定可分門別類的!
吸引力相會大增!

D相好清晰,D5100好機一部.
好多相,見議可以用多個主題post D相出黎,如大澳之民居/曰落/花草等;魚翁 ...
lcsthomas 發表於 2011-9-11 09:02

都啱嘅
不過我諗住一次過放哂,開多幾個主題感覺好似洗板咁,唔好意思

d5100好機一部,支持師兄post多d靚相

都啱嘅
不過我諗住一次過放哂,開多幾個主題感覺好似洗板咁,唔好意思 ...
edo963 發表於 2011-9-11 09:22

無人會咁諗架, 因為咁多相, d師兄好難消化, 想比多D意見你都無從入手, 你集中一個post一個
主題咁講解都深入的. 好似我咁, 都係咁意講一句[d相好清晰]就算了就是. 你留意下d師兄post都會
在同一個景點影相, 用多個主題討論, 當然唔好同一時間啦.

哈的確係咁
一張一張貼有啲煩

加上我部desktop唔知搞乜鬼出現問題,做唔到嘢 ...
edo963 發表於 2011-9-11 08:32

用windows既話, 試下用[系統還原], 諗翻出事當日何時, 用以出事當日之前既日子就可以架啦,
windows係暗地裡為系統做還原檔的, 我以前常上大陸網中木馬都係咁做翻好的.

唔知係未壞磁區
已經chkdsk咗成五小時