城門谷公園賞荷

謝謝觀賞.
1.
DSC_0005 (複製).jpg

2.
DSC_0019mm (複製) (複製).jpg

3.
DSC_0042mm (複製).jpg

4.
DSC_0062 (複製).jpg

5.
DSC_0074m (複製).jpg

6.
DSC_0102 (複製).jpg

7.
DSC_0117 (複製) (2).jpg

後制係咪過左少少火位? 不過構圖已經好靚,進步左好多

影既時間有少少唔岩時候,Photoshop功力未到家,睇色唔準,同埋有幾張唔sharp

The first few look like taken under moonlight.

The first few look like taken under moonlight.
ec613 發表於 2012-7-15 22:28

其實有幾張係樹蔭下影, 所以拉對比等花較為搶眼.

影既時間有少少唔岩時候,Photoshop功力未到家,睇色唔準,同埋有幾張唔sharp ...
人中之龍 發表於 2012-7-15 22:20

係呀, 一係出猛太陽, 一係就陰哂! 唔sharp係我特登唔用防震, 係想試一下自己有無手震, 二來我覺部機話防震好勁,
但我又唔多覺, 因為開了防震時d相有時都係震咁!!!

多寫分享

後制係咪過左少少火位? 不過構圖已經好靚,進步左好多
chiushing01 發表於 2012-7-15 22:15

我自己都覺係咁, 構圖係有心機, 其實d相係再改過架啦, 係改到無肥花個d咁勁 (效果仲差左添),  不過想改圖軟件欠多少, 無ps咁好!

多寫分享
haren85 發表於 2012-7-15 22:44

謝謝啦, 還欠火喉呢!

回復 3# 人中之龍

龍兄,  我一直懷疑緊樓主個MON既顏色誤導左樓主