[圖片] 鐵塔靈魂

夏天歐洲的天空好靚
有一張係SONY影, 藍色明顯唔同

師兄,唔好成日出D咁鬼靚嘅歐洲相引我la,攪到我又想去旅行,冇心機做嘢 (平時已經冇mood做公司嘢,而家更hea)
鍾意第四張

師兄,唔好成日出D咁鬼靚嘅歐洲相引我la,攪到我又想去旅行,冇心機做嘢 (平時已經冇mood做公司嘢,而家更h ...
tolo2036 發表於 30-3-2015 15:47

或者咁諗...

香港個天有時都係咁靚的, 專心留係香港搵靚景影靚相就好

或者咁諗...

香港個天有時都係咁靚的, 專心留係香港搵靚景影靚相就好  ...
raisin 發表於 2015-3-30 15:53

香港個天一年得一兩日係高清....人哋那邊日日開高淸,有歷史價值,有特色嘅建築物,香港政府又唔肯強制保留,折咗至話保育,差好遠,

香港個天一年得一兩日係高清....人哋那邊日日開高淸,有歷史價值,有特色嘅建築物,香港政府又唔肯 ...
tolo2036 發表於 30-3-2015 16:05

所以要趁被拆之前影多D

(我明白某D地區個天, 天天高清... 同埋周街歷史建築既爽度... )

回覆 4# tolo2036

2014年我記得有兩日高清, 哈........意大利成街都係癈虛, 得幾條爛木柱

回覆 5# raisin

師兄我明天出發去四川既"色達"和"子梅", 睇下係咪高清先, 哈..............................7/4返黎再傾

回覆  raisin

師兄我明天出發去四川既"色達"和"子梅", 睇下係咪高清先, 哈........................ ...
chiushing01 發表於 30-3-2015 17:11

google左一下, 好地方喎...

回覆  tolo2036

2014年我記得有兩日高清, 哈........意大利成街都係癈虛, 得幾條爛木柱 ...
chiushing01 發表於 2015-3-30 17:08

個個都係古蹟,不過冇錢維修,法國好D,近幾年用新技術清洗邊好多著名建築物外牆,金又重鋪過,好鬼金

香港個天一年得一兩日係高清....人哋那邊日日開高淸,有歷史價值,有特色嘅建築物,香港政府又唔肯 ...
tolo2036 發表於 2015-3-30 16:05

你一定少留意個天 好多時都好清 但你可能返緊工JA
放長假果天特別靚 但香港人放長假 有無錢都去左旅行