[圖片] 夜。香港花卉展 2015

例影 ~ 志在撐o下場 ~ XD

#1 ... 主題花跳舞蘭, 其實好難影下

#2 ... 蝴蝶 ~ 飛

#3 ... 有個光位, 影到好似 daytime 咁 ~ XD

#4 ... 跳舞蘭最難影係佢支莖幼同長, 少少風都吹到 fing fing o下, 呢張等o左好耐先影到 =__=

#5 ... 背光例影 ~ :X

#6 ... 沒有人留意的綠葉

#7 ... 微距練習

#8 ... 可能我今年好遲去, o的鬱金香好殘 ~ v_v

#9 ... 走人時路過的花攤

*** 謝點閱 ***

the aeroplane has been bent! :D

支持.今年D鬱金香真係唔令...

the aeroplane has been bent! :D
inzite 發表於 2015-4-6 22:55

大佬, 講乜 ~

支持.今年D鬱金香真係唔令...
hkleonkit 發表於 2015-4-6 22:56

仲要俾o左個大 area 個好樣衰o既波浪花圃 ~

大佬, 講乜 ~
ac520 發表於 7-4-2015 23:21

機已屈~

講真跳舞蘭做主題花, 真係考起人... 勁難影 師兄D跳舞蘭已經影得好好 我自己根本影唔到似樣的相

機已屈~

講真跳舞蘭做主題花, 真係考起人... 勁難影  師兄D跳舞蘭已經影得好好  我自己根 ...
raisin 發表於 2015-4-8 13:19

haha exactly!

我選的話 , 我選3 , 最尾果張都唔錯.可惜有影埋路邊出黎.
如果路邊果到多d 景深個效果會唔同晒

我選的話 , 我選3 , 最尾果張都唔錯.可惜有影埋路邊出黎.
如果路邊果到多d 景深個效果會唔同晒 ...
ryogame 發表於 2015-4-12 16:54

謝 ching 指教

p.s. 少上來 ... 今日先推番上頂 ~ XD

haa good shot
近人少見師兄share haaa