[圖片] 沖繩遊 (完整版)

話說小弟剛遊沖繩返黎...

相就有排執, 但身痕開咗個post出相先~

1. 路經Lawson影日落

2. 去到古宇利島, 太陽已收皮 (不過自己傻仔, miss咗其他影夕陽既機會)

3. 今歸仁城跡

4. 本部町海岸 / 熱帶夢幻中心

5. 瀨底大橋 (其之一)

6. 瀨底大橋 (其之二)

7. 水族館 之 鯨鯊

8. 水族館 之 魔鬼魚/鬼蝠鱝

9. 水族館 之 魔鬼的微笑

10. 水族館 之 在頭上游過的鯨鯊

11. 名護鳳梨園 之 鳳梨

12. 座間味島 ニタの浜 的日落

13. 座間味島 港口的星空

14. 座間味島 港口的星軌

15. 座間味島 小鎮上空

我忙到根本冇得影日落日出.

我忙到根本冇得影日落日出.
wingkps2 發表於 7-4-2016 14:22

自遊行既好處... 時間自己(老虎)控制

話說小弟剛遊沖繩返黎...

相就有排執, 但身痕開咗個post出相先~

1. 路經Lawson影日落

2. 去到古宇利 ...
raisin 發表於 2016-4-7 13:34

我去沖繩果時其實真係冇咩好影. 大街得一條. 個主城係中式, 周圍係石獅子, 又被老點左去咩天涯海角. 陽光與海灘果時想去影女女又唔得, 未被女女打爆相機之前會先被老虎打爆.
如果去到美軍基地附近用長鏡打返隻F22都應該唔錯

我去沖繩果時其實真係冇咩好影. 大街得一條. 個主城係中式, 周圍係石獅子, 又被老點左去咩天涯海角. 陽光 ...
ryousukeng 發表於 7-4-2016 14:42

的確國際通同首里城都無乜好影...

天涯海角就周街都係

咁我有機會重去唔去沖繩好

wingkps2 發表於 7-4-2016 15:31

幾好玩, 我去完都想再去
不過最緊要係租車自駕遊... 同埋水上活動唔玩就浪費了 (浮潛/潛水)

wingkps2 發表於 2016-4-7 15:31

去! 咩唔去呀. 陽光與海灘一流! 女女都一流!!
轉心玩, 帶部防水傻瓜機去反而更好. 我後悔冇帶.
除非你真係想影F22就另計.

去! 咩唔去呀. 陽光與海灘一流! 女女都一流!!
轉心玩, 帶部防水傻瓜機去反而更好. 我後悔冇帶.
除非你真 ...
ryousukeng 發表於 7-4-2016 15:39

可惜我去果時, 海灘一係未開, 開咗都涷到無乜人去, 有囡囡都係著晒潛水衣去浮潛果D, 仲有身邊女女唔俾我望其他女女...

可惜我去果時, 海灘一係未開, 開咗都涷到無乜人去, 有囡囡都係著晒潛水衣去浮潛果D, 仲有身邊女女唔俾我 ...
raisin 發表於 2016-4-7 16:58

我果時, 晒到幾乎中暑 尤其是响個海角, 求其影左當到此一遊.

呢度似上左大嶼山大佛果邊, 今次真係搵唔到靚位影, 人多到呢.....