迷你人襲地球

我不依,我要抱抱!

Baby: I want you to carry me! by Harry Yeung Tim Ming, on Flickr

我夠大仔個可以自已行街街。

Baby: I am big enough to have a walk on the street on myself by Harry Yeung Tim Ming, on Flickr

2016-06-22-15-15-12 by Harry Yeung Tim Ming, on Flickr

usually the viewer impact takes a hit when the subject's back is the subject in the photo.

我只識講..我喜歡色彩既世界.
我覺得已好精彩了.

其實我好驚樓主有日會比人dup.........

其實我好驚樓主有日會比人dup.........
killuakam 發表於 2016-6-24 08:21

出得黎行,預咗要還

出得黎行,預咗要還
必思 發表於 2016-6-24 09:19

譬如影緊一對母子,後面有個紋身大漢黃雀在後..........

譬如影緊一對母子,後面有個紋身大漢黃雀在後..........
killuakam 發表於 2016-6-24 09:34

呢輪咁多拐子佬,俾差佬誤會就無謂啦

必思 發表於 2016-6-24 09:37

btw,用相機做人文紀錄係好事黎既,以前科技未發達既時候,有黑白相去記錄一百幾十年前既社會百態係好珍貴,但係而家資訊咁泛濫既年代又好似冇咩需要,或者隨手影已經可以了

執正D影人都OK既.
你穿到衣衫爛褸,印象都差左既.

必思 發表於 2016-6-24 09:37

我成日都兜口兜面影差佬只不過影得佢地唔夠型所以無放上相簿。

呢一幅前日影,我覺得唔夠近。