個DVB Recording Service又出事

用得好地地,唔知點解怱然間又出亂碼。響IE,SET好晒中文,但都係亂到碼,唔理用Unicode或Big5都好,完全冇改變,但響Firefox就可以用Unicode,但仍有一部份唔知係乜,請問有冇C Hing知又發生乜野事?(PS: Unistall再裝過唔同版本都係咁)

請問有冇人知?Thanks。

如果地區轉台灣會點?

原帖由 dieago 於 2009-9-6 15:51 發表
如果地區轉台灣會點?

唔知,未試過。只有靠自己搞,剷晒佢,唔要4.2,用番4.1.1,全部用番舊版就冇事,呢個故事教訓我地,唔好亂咁upgrade。

where can download old  DVB Recording Service  ?

原帖由 YKlover 於 2009-9-6 19:01 發表
where can download old  DVB Recording Service  ?

當然係以前自己響member area download左落黎儲在harddisk既啦,響member area冇舊版 download架。

原帖由 momo4321 於 2009-9-6 18:19 發表

唔知,未試過。只有靠自己搞,剷晒佢,唔要4.2,用番4.1.1,全部用番舊版就冇事,呢個故事教訓我地,唔好亂咁upgrade。

好似你係自己叫人download 試吓,我post番你個post條link
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ;page=1#pid20560719

Beta 野試完出問題可以同官方 report

原帖由 愛綠茶的熊貓 於 2009-9-6 21:04 發表

好似你係自己叫人download 試吓,我post番你個post條link
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... ;page=1#pid20560719

而家出問題個係1.50.25(beta),我呢條LINK講既係之前既1.50.21。

原帖由 hklam 於 2009-9-6 23:46 發表
Beta 野試完出問題可以同官方 report

已寫左email俾作者,睇下點啦,謝謝。